espresso
-
BRAZÍLIE Jabuti
DetailVýběrová káva
Další z Vinhalových skvostů, které jsou daleko od profilu běžné brazilské kávy. Sám Vinhal tento lot nazval jako „tropické ovoce“. Díky dvojité fermentaci a suchému zpracování můžete cítit grep, borůvkový džem a tmavé bobule.
-
BRAZÍLIE São Silvestre
Jedna z nejoblíbenějších káv pro svou mléčně čokoládovou chuť a nízkou hořkost. Bratři Andrade rok po roku předvádí, že kávu prostě umí :)Detail -
DALIA ESPRESSO
DetailSměs arabik z Brazílie a Etiopie (90 %) a vietnamské robusty (10 %), skvělá pro automatické kávovary, French press či turka. Jedna z našich nejoblíbenějších káv.
-
Kurz přípravy espressa
Pokud chcete ovládnout techniku přípravy espressa, tak nyní máte možnost. Rádi vám poskytneme znalosti z několika let zkušeností přípravy kávy. Řekneme vám, co vše je důležité, na co si dát pozor a jakých chyb se vyvarovat. Můžete také přinést váš kávovar a uděláme espresso i na něm.Detail